A főzelékek, gyümölcspépek és a gabonás gyümölcspépek után következő lépésként a pépes állagú, húsos ételeket (menüket) vezessük be, amelyek fogyasztása főétkezésként javasolt délben vagy vacsorára.

A hús létfontosságú fehérjét és vasat tartalmaz. A teljes értékű fehérje fontos a testi fejlődéshez, a vas nélkülözhetetlen a vérképzéshez és a szellemi fejlődéshez. A hozzáadott repceolaj telítetlen zsírsavakat tartalmaz.

A zöldséggel vagy gyümölccsel és hússal készült Kecskeméti menük változatos és laktató étkezést biztosítanak a kicsiknek.

Vásárold meg online!
Cookie-kat használunk
Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek egy része elengedhetetlen az oldal működéséhez, míg mások az oldal és a felhasználói élmény javítását segítik (követő cookie-k). Eldöntheted, hogy engedélyezed a sütiket vagy sem. Felhívjuk figyelmed, hogy ha elutasítod őket, előfordulhat, hogy nem fogod tudni használni a webhely összes funkcióját.